Sivut

tiistai 12. toukokuuta 2020

Viimeinen kuulutus , se päättää rakkautemme (opiskelumme)

Teen viimeisiä postauksia opiskelijana. Matka on ollut mielenkiintoinen. Paras ikinä. Elämääni on tänä aikana tullut paljon ihania uusia ihmisiä, kiitos teille ihan jokaiselle kanssamatkustajalle. Eikä vähäisempänä rakkauden täyteinen elämä Lissun ja Tuiskun kanssa, elokuvaa joka päivä, naurua ja iloa, töhötystä, konttausta ja leikkejä ja et koskaan missään ole yksin. Ihan kuin aika kuopuksen kanssa yli kaksikymmentä vuotta sitten.
Vein myös 9.3. päätökseen elämän mittaisen (35 v.) työsuhteen . Irtisanouduin. Rakastin työtäni monta vuotta, mutta nyt on aika mennä eteenpäin. Kiitos Muurlan opisto siitä turvallisuudesta mitä annoit. Kiitos työkaverit, kiitos ihanat opiskelijat, kiitos asiakkaat, olette antaneet paljon. Välitin teistä jokaisesta. Minkä tein, tein rakkaudesta,  joskus väsymykseen asti.
Tähän keväseen on mahtunut myös jokaisen elämää mullistava korona, lähiopetus muuttui etäopetukseksi, ihmiskontaktit etäkontakteiksi. Tästäkin selvittiin, oma arkeni ei paljon muuttunut, olen aina viihtynyt kotona. Kaipaan ihanaa Anoppiani , jota en ole nähnyt rajoitusten takia. Murisen täällä itsekseni siitäkin. 
Lopputyöni näytön annan huomenna. Kiitos opettajat, olette arvokkaita.


Muurlan opisto


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vähän tyhjä olo

Kotitalo 2015 keväällä kun poika valmistui  Tänään kun kaikki opiskeluun liittyvä pakollinen osuus on ohi, on vähän tyhjä olo. Olen ollu...