Sivut

sunnuntai 19. huhtikuuta 2020

Sisällön tuottaminen digitaaliseen ympäristöön

käyntikortti

 Alla oleva kuva kertoo enemmin kuin tuhat sanaa. Tämä otos on yhdestä vaiheesta Muurlan kivitalon ulkoseinien korjaamisesta.  Niitä vaiheita oli monta, varmaan seitsemän, ennen kuin päädyttiin lopulliseen tulokseen. Miettikää jokainen vaihe käsin. Lopputulos niin kaunis, että silmiä hivelee. 

yksi vaihe menossa talon ulkoseinien entisöinnissä käsin
Miten tämä taas mitenkään liittyy otsikon aiheeseen on selvä. Vain vahvalla osaamisella voi päästä toivottuun tulokseen. Ja toiseksi yritykseni on Muurlan kivitalo, jonka toiminnan markkinointia ja näkyvyyttä pyrin nostamaan sosiaalisessa mediassa.

tällinkejä rapparin toimesta
Minä olen aloittelija, ensin pitää ottaa haltuun facebook, sitten instagrami, twitteri, pinterest, valokuvaaminen, kuvien käsittely, luovuus, ymmärrys analytiikkaa kohtaan ja  paljon muuta. Rohkea  pitäisi olla ja luova. Nykyinen sukupolvi nauraa partaansa kun minä en ymmärrä snäpsättiä , tägäämistä, hakukoneoptimointia, podcastia ym. , mutta opin pikkuhiljaa. Päässäni asuva kaikkea uutta arkaileva persoonani huutaa, opin vielä, vehnäleipä sentään.

Vanha rapsuteltu pois ja kolot paikkailtu

Pitkä matka oli tuossakin kuvassa lopputulokseen. Niin kuin minulla nyt tässä. Olen ajatellut ottaa facebookin ja instagramin ensin jotenkin haltuun.  Niin ja blogini. Tämä on ollut mielenkiintoinen matka, olen oppinut jotain uutta . Sen ainakin, että aikaa tähän saa kulumaan ja tulosta ei synny sekä katsoessani muiden postauksia tunnen "kateutta" miten se joillain tulee kuin itsestään. 
näin kaunis maisema avautuu yritykseni ikkunasta
Pitäisi tehdä henkilöesittelyjä , laittaa kuvia  ja kertoa itsestäni ja  yrityksestäni. Olen tässä viimeisessä vasta alkumetreillä, en vielä itsekään tiedä mihin suuntaan menen. Brexit, kolmen vuoden odottelu sinne suuntaan, nyt tämä poikkeustila-aika ja henkilökohtaiset haasteet. 

tässä seinää valmiina 

leivinuunin kita
Välillä on tuntunut, että olen tunkenut pääni johonkin, mihin ei pitäisi, liian suureen, mahdottomaan. Jotain  mihin ei rahkeet riitä. Tyttäreni mielestä kuvani ovat järkyttävän huonoja, mikä on totta.
On vaikeaa jakaa julkisesti jotain omista ideoista, haaveista, mahdollisesta yritystoiminnasta, ainakin näinä aikoina. Yrittää täytyy. Onneksi en putoa korkealta. oma maa mansikka


instagramissa tämän päivän tilanne
facebookissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vähän tyhjä olo

Kotitalo 2015 keväällä kun poika valmistui  Tänään kun kaikki opiskeluun liittyvä pakollinen osuus on ohi, on vähän tyhjä olo. Olen ollu...