Sivut

torstai 2. huhtikuuta 2020

SISU 2018 ei valmistu koskaan


Tuo hieman humoristinen otsikko juontaa juurensa poikani armeija aikoihin. Eilen oli aprillipäivä ja ajattelin tuon sopivan siihen, mutta tänään kuumeisena ajattelin sen vitsailun kostautuvan.
minulla on tunnetusti outo huumori
olen yrittänyt saada tähän blogiin jotain tolkkua, sitä kuuluista punaista lankaa. 
Olen tehnyt tässä pakollisten koulutöiden ohella monen moista pienempää sisustusprojektia, siis paperilla. Yksi oli tyttären ulkoeteisen piirros archicadilla, siinä samassa  piirsin heidän talon pohjapiirroksen. Nyt kun en voi vierailla siellä rajojen mentyä kiinni, voin mennä heidän kotiin archicadin 3D ohjelmassa ja liikkua ja tehdä havantoja melkein autenttisessa tilassa. siten voin heittää idean Hennalle etänä ja hän voi sen toteuttaa.
Lopputyönä teen heidän toiseen talon (semi detached house) sisustussuunnitelman, senkin nyt etänä, pääsiäisenä piti matkustaa heidän luo, mutta korona päätti toisin.

Välittäjän kuvaa

Ensimmäinen yritys , vasemmalla talo ennen, oikealla muutoksen jälkeen

Tänään anoppini, rakas sellainen, täyttää 85 vuotta. Ei juhlita sitäkään hänen kanssaan kuin hengessä. Mamman kanssa kun ei voi virtuaalisesti olla yhteydessä, hänellä on vaan "lankapuhelin".  
Rakas Muurlan mamma 18 vuotiaana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vähän tyhjä olo

Kotitalo 2015 keväällä kun poika valmistui  Tänään kun kaikki opiskeluun liittyvä pakollinen osuus on ohi, on vähän tyhjä olo. Olen ollu...